Yrityksille

Lisää energiaa ja joustavuutta työyhteisöön lämpöjoogasta

Joogan hyöty tuntuu kehossa ja mielessä. Fyysisesti jooga lisää muun muassa voimaa ja liikkuvuutta sekä parantaa hapenottokykyä. Mielenhallinta harjoittuu siihen liittyvien hengitys- ja meditaatioharjoitusten kautta, mikä auttaa rentoutumaan ja vähentämään stressiä. 

Jooga onkin erinomainen tapa innostaa koko työyhteisöä liikkumaan ja voimaan kaikin puolin paremmin! Jokainen työntekijä voi pysähtyä tarkastelemaan omia yksilöllisiä voimavarojaan ja sen hetkistä tilannettaan suhteessa liikuntaan sekä hyvinvointiin. Joogasta löytyy tilaa rauhoittumiselle sekä oman kehon kuuntelemiselle. 


Lämpöjooga osaksi TYHY-päivää

Jooga sopii erinomaisesti TYHY- eli työhyvinvointipäivään. Tarjolla on erilaisia TYHY-päiväohjelmia, joista voi valita omansa. Ohjelmia voidaan myös yhdistellä ja rakentaa useamman kerran kokonaisuudeksi, jolloin vaikutukset ovat hetkellistä irtiottoa ja inspiraatiota pidempiaikaisia.

TYHY-päiväohjelmia

1. Mini-irtiotto lämpöön

Joogatunti lämmössä 60 -90 min. Jooga vetreyttää niin kireitä lihaksia kuin mahdollisesti jumissa olevaa mieltäkin. Lämpö tuo joogaan oman lisänsä: se maksimoi rentoutumisen sekä ajatusten irtautumisen rutiineista. Toki jooga voidaan toteuttaa tavallisessa huoneenlämmössäkin.

2. Läsnäolosta voimaa

TYHY-kokonaisuus, jossa käsitellään keinoja jaksaa paremmin työelämän vaatimuksia ja harjoitellaan tapoja toteuttaa taukoja arjessa. Koostuu alustuksesta mindfulnessiin ja arjessa jaksamiseen, sekä mindfulness-harjoituksista. (45 min + 45 min)

3. Rohkeustesti

Voiko kielenhuolto olla siedettävää – tai jopa hauskaa? Tässä 90 minuutin kokonaisuudessa käymme läpi muutamia keskeisiä oikeakielisyyskohtia. Saatte paketin suomen kielen seikoista, joissa tehdään useimmiten virheitä.

Lisäkysymykset, hintatiedot ja varaukset .

Ota yhteyttä