Usein kysyttyä

Haluaisin hyödyntää viikon tutustumistarjouksen. Miten toimin?

Tutustumistarjouksen voi aloittaa minä viikonpäivänä tahansa ja se on voimassa 7 perättäistä päivää. Katso siis itsellesi sopiva ajankohta ja varaa itseäsi kiinnostavat tunnit kotisivujemme varausjärjestelmästä. Maksat tullessasi ensimmäisellä kerralla. Lämpimästi tervetuloa.

Mitkä tunnit sopivat aloittelijalle?

Mikä tunti kenellekin sopii, selviää oikeastaan vain kokeilemalla. Helpompi on oikeastaan sanoa, mitkä tunnit eivät ole parhaita aloitustunneiksi. Vinyasa- ja astangajoogatunnit ovat melko fyysisiä, joten kehon olisi hyvä tottua jooga-asanoihin hieman ennen kuin näille tunneille tulee.

Millainen varustus lämpöjoogatunnilla tarvitaan?

Joustava asu, jossa huomioit, että tilassa on lämmin. Ei siis ihan paksuimpia gollegehousuja ;) Tämän lisäksi hikipyyhe ja juomapullo, joillakin osallistujilla on lisäksi pyyhe maton päälle. Joogamaton on hyvä olla melko ohut ja liukumaton. Voit käyttää omaa alustaa tai vuokrata meiltä. Viikkokokeiluun sisältyvät matto- ja pyyhevuokra.

Olen varannut tunnin, mutten pääsekään osallistumaan. En pysty enää perumaan varausta netissä. Miten toimin?

Tuntia ei pysty perumaan enää sen jälkeen, kun se on varmistettu (aamupäivän tunnit klo 21.00 edellisenä iltana, illan tunnit klo 12.00). Toivomme, että pyrit peruuttamaan tunnit ennen näitä aikoja. Joskus tulee kuitenkin äkillisiä esteitä, eikä sille voi mitään.

Yksittäisestä saapumattomasta kerrasta ei vielä seuraa mitään, sinun ei tarvitse ilmoittaa. Jos huomaat, että tunti on täynnä, voit lähettää tekstiviestin numeroon 050 5544145, niin ohjaaja osaa päästää mahdollisesti peruutuspaikkoja paikan päällä odottavan asiakkaan tilallesi.

Onko mahdollista varata tietylle porukalle yksityistuntia?

Kyllä, järjestämme mielellämme toiveidenne mukaisen tunnin. Yksityistunteja voidaan järjestää aikataulumme vapaina aikoina. Aikataulun näet kohdasta Aikataulu & ilmoittautuminen. Kysy sen jälkeen tarkemmin, onko haluamasi päivä vapaana sähköpostitse .

Olen todella kankea. Voinko silti osallistua joogatunnille?

Ehdottomasti, sillä erityisesti jäykät henkilöt hyötyvät joogan venyttävistä liikkeistä. Aurajoogassa käy hyvin monenlaisia joogaajia ja tuletkin huomaamaan, ettet ole ainoa, joka ei saa jalkaansa niskan taakse. Lisäksi lämpö lisää liikkuvuutta, joten Aurajoogassa saatat yllättyä notkeudestasi. Rohkeasti vaan mukaan!

Ota yhteyttä