Tuntikuvaukset

Tunteja miellyttävässä lämmössä kaikentasoisille harrastajille

Tunnit pidetään 37-40 asteisessa huoneessa. Lämmön ansiosta sinun on turvallista liikkua asanasta toiseen. Lämpö myös antaa potkua aineenvaihdunnalle ja laittaa kuona-aineet liikkeelle. Kehosi puhdistuu ja voimistuu, samalla kunto kohoaa.

Kaikki tunnit lämpöjooga II:ta ja lämpövinyasaa lukuun ottamatta sopivat niin ensikertalaisille kuin joogaa jo harrastaneillekin.

Otathan mukaan pyyhkeen, joogamaton ja juomapullon. Voit myös vuokrata tai ostaa näitä studioltamme! 


LämpöFlow

Tunnilla tehdään erilaisia asanoja yhdistellen niitä rauhallisesti ja monipuolisesti toisiinsa. Tunti sopii loistavasti kaikentasoisille joogaajille; tunnilla edetään kehoa kuunnellen kevyemmistä kehoa herättelevistä liikkeistä ja asanoista lopulta hieman dynaamisempiin ja kehoa voimistaviin liikkeisiin.

Osittain harjoitusta tehdään hengityksen tahdittamana toistaen eri asanoja. Osassa asanoja pysytään hieman pidempään kuunnellen hengitystä ja sen vaikutusta asanaan. Säännöllisen harjoittelun edetessä tunnilla oppii ”kuuntelemaan” kehon viestejä ja oman hengityksen vaikutuksia kehossa. Jokaisella on mahdollisuus tutustua itseensä eri asanojen kautta ja siten oppia ymmärtämään omat rajoitteensa sekä oman harjoituksen edistyminen.


Lämpöjooga

Lämpöjooga etenee jokaisella kerralla melko tarkasti samoin tavoin. Tälle tunnille tulessasi siis tiedät, mitä tunnilta odottaa. Huomaat miten samana toistuva tuntikaava auttaa keskittymisessä sekä oman kehittymisen seuraamisessa.

Lämpöjoogan liikkeet ovat selkeitä ja niissä edetään asteittain, joten voit valita tekemiseen itsellesi sopivan vaativuustason. Liikkeet kehittävät lihasvoimaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Samalla aineenvaihdunta, kuten myös kehon tuntemus, lisääntyvät.

Tunti pidetään noin 38 asteessa.


Lämpömix

Tunnilla tehdään lämpöjoogasta tuttuja liikkeitä, mutta niitä varioidaan muuttuvin yhdistelmin liittäen parhaat palat lämpöjoogasta, vinyasasta ja yinistä. Vahva mutta rauhallinen tunti antaa hyvät tekniset valmiudet dynaamisemmalle vinyasatunnille. 


Lämpöpilates 

Lämpöpilates-tunnilla harjoitellaan klassisia ja modifioituja pilates-liikkeitä noin 35 asteessa. Kyseessä on kehonhallintamuoto, jossa keskitytään erityisesti kehon syviin tukilihaksiin sekä ryhtiä parantaviin lihaksiin. Tunnilla harjoitellaan perusliikkeitä, lantion ja selän hallintaa sekä lateraalihengitystä. Osassa harjoituksia on 2-3 eri liikevaihtoehtoa, joten tunnilla on myös mahdollista edistyä ja haastaa omaa kehoaan. Aurajoogassa on käytössä myös pilatespallot ja -rullat, joita tunneilla käytetään tuomaan vaihtelua ja lisähaastetta. Tunti sopii myös aloittelijoille.


Lämpöpilates II

Lämpöpilates II on jatkotason tunti. Tunnilla harjoitellaan haastavampia klassisen repertuaarin pilatesliikkeitä reippaassa tahdissa. Lisäksi tunneille vaihtelua tuovat pienvälineet pilatesrulla ja pieni pilatespallo. Tunnille osallistuminen edellyttää vähintään vuoden kokemusta pilatesharjoittelusta. Get power in the powerhouse!


Lämpövinyasa

Tunnilla yhdistetään asanat ja hengitys virtaavaksi sarjaksi, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä keskittymistä. Tunti on melko fyysinen, mutta siellä edetään omaa kehoa kuunnellen, jotta harjoitus pysyy miellyttävänä.
Tunti pidetään 34-38 -asteessa. Siellä saatetaan käyttää musiikkia syventämään harjoitusta.


Lämpöyin

Lämpöyin- tunnilla pysytellään asennoissa useita minuutteja. Kiinalaisessa lääketieteessä yang&yin ovat vastaparit, joista yin viittaa hidastamiseen ja hiljentymiseen. Harjoitus on rentouttava ja meditatiivinen.


Yang & Yin

Yang&Yin- tunnilla yhdistetään dynaaminen ja staattinen asanaharjoitus. Yang viittaa voimakkaampiin liikkeisiin kun taas yinillä tarkoitetaan pitkiä rauhallisia asentoja. Tunnin koreografia vaihtelee ohjaajan mukaan.


26 asanaa

Nopeatempoinen, fyysinen tunti, jolla tehdään 26 lämpöjoogasta tuttua asanaa.


Somatic Stretching

Tunnilla pyritään parantamaan kehon hallintaa ja liikkuvuutta monipuolisten venytystekniikoiden avulla. Somaattinen venyttely on tarkka tapa harjoitella liikettä ja liikekokonaisuuksia vahvan läsnäolon, oman tuntemuksen ja hallinnan avulla. Tunnilla voidaan käyttää apuvälineinä palloa, rullaa tai joogavyötä.


Lempeä Hatha

Tämä tunti todella sopii kaikille. Tunnilla tehdään joogan perusasentoja rauhallisessa tahdissa liike ja vastaliike -periaatteella. Liikkeiden välissä levätään.Tunti on rauhallinen, jotta harjoittajalla on aikaa kuunnella kehoaan ja mieltään.


 

Yksityistunnit

Yksityistunnit räätälöidään niin yrityksille vaikka TYHY-päiviksi kuin kaveriporukoille esimerkiksi illanviettoon tai polttareihin. Joogan jälkeen voi jatkaa laittautumista omassa rauhassa mukavissa tiloissamme.

Yksityistuntien rakennetta ja haastavuutta voidaan helposti muokata haluamasi mukaan. 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun ryhmällesi sopiva paketti!

Ota yhteyttä